Internacional Palamós
Dahli museum

Figueres
Girona
Barcelona
Internacional Palamós
Internacional Palamós
Internacional Palamós
Luxury Tents Catalunya
Costa Brava
Luxury Tents Catalunya
Camping Internacional Palamós

Camping Internacional Palamós ligt aan de Costa Brava in het noorden van Spanje. De camping bestaat al sinds 1962 en is al jarenlang een populaire camping vanwege zijn rust en unieke ligging.

Deze camping heeft een olympisch zwembad, een kinderzwembad, een zwembadbar en een restaurant. Tevens is er een supermarktje, een pinautomaat en zijn er wasmachines. Verder is er een speelweide met speeltoestellen voor kinderen en een pingpong tafel. Ook is er entertainment voor jong en oud zoals: aquagym en de kidsclub.

De Luxury Tenten:
•   Mussol
•      Conil   

Camping Internacional de Palamós ligt op loopafstand van het prachtige strand ´La Fosca. Platja d´Aro ligt op slecht 10 min rijafstand.

Elke donderdag is er markt in Palamós. Verder kunt u een bezoek brengen aan het museum van de oude visafslag van Palamós of genieten van een van de watersporten aan de Costa Brava!

Zin om cultuur te snuiven in het museum van Dahli in Figueres? Dit museum ligt op slecht 1 uur rijden van de camping. Of gaat U liever een dagje naar de oude binnenstad van Girona? Deze stad ligt op slechts een klein uurtje rijden van de camping.

En natuurlijk kunt U volop van de Spaanse cultuur en architectuur genieten in Barcelona wat op slechts 1 uur en drie kwartier rijden ligt van de camping.
Plattegrond
Route
Omgeving
 
 
 
 
 
 
Meer info
Camping
Plattegrond
Route
Omgeving
 
Extra luxe:  Met vaatwasser!